Mitt nya hem.

Västerås är staden där mitt nya liv börjar.

You never love me...

you just control me.

I will always love you.

Kom nyss hem från Azhar som jag inte träffat på flera månader typ. Vi har varit ute och gått med Majjo hennes hund. Det har varit varmt idag, eller jag vet inte kanske har feber. Men min dag har varit bra, har saknat den här tiden med henne.
Du ger mig lycka gmn<3

Tack pappa!

Jag kommer aldrig låta dig vinna.

Tobbe faceraped mig, Yarzz faceraped Mathilde, Frida faceraped Yarzz.
Så har min kväll varit hos Wonka, vi har bara jäääääääääävlas med varandra.
Tack för en lugn lördags kväll, Tobbe, Yarzz, Petra, Oskar, Mathilde, Frida, John.

Tobbe

Inatt gick jag och mötte Tobbe oc John, dom skulle sova hos mig efter att ha varit på en fest på Böleäng. Tobbe fick bära in John till mig eftersom att han skulle hem och sova, men då skulle Tobbe vara tvungen att följa med så jag dog av skratt men in kom vi och tysta va vi. John satt sig på golvet i mitt rum och somnade jag dog av skratt då med. Som tur va så va inte Wonka full men efter en halv timme så gick John hem. Så då var det bara jag och Tobbe kvar så han sov med mig i natt det va mysigt.
Sen så gick jag och Tobbe in till stan då vi vaknade och tog bussen till ersboda, jag träffa Paula så vi två for in till stan och åt. Sen nu så sitter jag bara här funderar på att sova eftersom att det bara var fyra timmar som jag sov.
Tobbe Nygren på hög nivå!

Folket

Kom nyss hem till mig med Albin, vi ska se Sons Of Anarchy bästa serien ever jag svär på gud. Jag och Paula for till Emil där det var förfest. Så träffade nytt folk och var bara social tills dom drog på krogen, då for vi till Ersboda men det vart inget där så vi släppte Paula hemma sen tog vi åttans buss in till stan och på den bussen satt Wonka och John. Som skulle med nian som jag och Albin, så he vart en jävla massa folk som man kände på den bussen. Fest hit och fest dit jag säger bara en sak, ey fuck that hemma och softa är det bästa. Man far ut tidigt på kvällen är social far hem tidigt och tar det lugnt med en film, det är så det ska vara och det är så det är.

Utgång

Idag for jag till ungdomsmotagningen för en rutin koll med p-pillerna. Sen köpte jag nya solglasögon på stadium, nu sitter jag här med Paula. Väntar på att min far ska komma hem så vi får äta. Sen blir det utgång för oss två men vart he vetefan det blir vad det blir helt enkelt.
Snygga vi är!<3

Wonka

Idag efter skolan for jag till Wonka där var Mähler men han for på möte, så då tog jag och Tobbe det lugnt. Sen kom Yarzz och då for vi på ljudverkstan och köpte högtalare till Yarzz bil. Sen hämtade vi upp Mathilde och for till Wonkas parkering, där vi har spenderat 4 timmar på att sätta in dom där förbannade högtalarna. Mathilde klippte min sidecutt men det blev ju så där...
Klockan nio for vi till MAX och åt middag, sen körde dom hem mig och nu ligger jag här i sängen och lyssnar på musik ska ta och sova nu så GODNATT!

Surfitta

Sitter hemma hos Tobbe som är fett sur och grinig alltså en riktig surfitta. Men vad kan man göra än att bjuu på choklad. Väntar på att lill Mähler ska komma tbx och va social. Pöööözzzzzz

Jag skrattar idag kanske gråter jag sen

Sitter med Mikaela och chillar med min fett stora godispåse, känner mig tjock men vad ska man göra!

Hade fel om dig.

Sitter på skolan har snart lunch, sen ska vi fara och hoppa isvak vilket INTE jag ska göra. Orkar fan inte bli förkyld igen.

Paula

Nu sitter jag utanför donken med Paula, hehe där det finns internet ;)
Väntar på att min mamma ska sätta in 45 kr på kontot så jag kan gå och fylla på busskortet. Men det verkar ju gå så där.

Fallen soldiers

Förlåt

Endast du kan rädda det här.

Jag gick in till stan och träffade Anders, Robin, Jesper och fler. Sen for jag till Kemi, vi pratade och såg på Sons Of Anarchy.


Nu ligger jag i sängen och är förbannad som ett svin, hatar folk som går bakom ryggen och skrattar. Om det här är meningen med livet, vet jag fan inte om det ens är värt att kämpa.

Fest

Igår kväll var jag på fest hos Tim och hans tjej Sanna. Det var sjukt mycket folk typ 20pers, det var trevligt. Spelade klädpoker och dunka musik så som det ska vara och alla glada.
Som nykter får man kasta ut onyktra som inte kan behärska sig ordenligt. Pappa hämtade mig klockan tolv men det var endå en lång och trevlig fredagskväll.
Just nu sitter jag i min säng och väntar på att Rasmus ska komma hit och göra mig sälskap. Har sjukt jävla tråkigt just nu så det inte är sant.
Jag har varit hos Elin idag vi var ute och gick lite med hunden som hon tog hand om. Det var sjukt härligt ute men det började blåsa nå så förbannat så det sög ju.

Friends when they are best

Igår efterskolan for jag på möte och träffade min nya handläggare på socialen, sen gick jag och min kontakt person på Wanyes och åt middag och fika.
Efter det så for jag till Ersboda till Wonka. Satt i hans bil och fixade ljudsystemet med Jonte.
Efter det spelade vi FIFA med Niclas och Hektor, det var riktigt trevligt.
Nu sitter jag på skolan kom 35minuter sent (Ja mamma det gjorde jag). Jag skulle cykla men det blåser så förbannat mycket att det inte gick nu har jag bara en resa kvar på busskortet så sen måste jag cykla. Jävla skit!
Kram

Mamma

Nu sitter jag på flyget mot Umeå igen, ska bli skönt att komma hem fast endå inte. Kommer sakna mamma och min älskade lillebror. Idag är det mammas dag, och det är även fyra årsedan vi två var i Thailand.
Kram

Västerås

Hejsan, idag har jag varit i stan och köpt ett par sexiga trosor som passar till min sexiga bh, och ett par nya skor. Ska fara på erikslund och köpa mer kläder någon annan dag den här veckan. Har nyss badat lillebror, han är så förbannat söt.
Det är härligt att vara hemma i Västerås igen, har saknat mamma och Isac så förbannat mkt!

You make me belive

Jag tror jag är kär, den här gången känns det verkligen från hjärtat. Ge mig din kärlek så ska jag ge dig min.

FALSKA

Det är så jävla sjukt, någon har faceraepat Leo på facebook och det handlade om min vän Anders som jag skrev om tidigare. Och efter det tragiska och patietiska som hände har min statistik ökat, om det är positivt eller negativt vet jag inte. Tycker att det som hände har hänt men när jag vet vem det väl var så ska jag ställa den/dom personerna mot väggen och fråga varför.
Hejdå.

Jag skiter i vad som sägs, han är min vän!

Jag skiter i vad som sägs, han är min vän och jag är en av dom få som kan stå för det. Folk frågar sig hur jag kan vara vän med någon som är bög. Jag kan endast säga att oavsett vilket kön man drar sig till så har man ett värde till vem man är. Jag vet vad som sägs om min älskade vän från början låtsades jag hålla med. Men nu är jag mogen och kan se från ett större perspektiv och det enda jag ser är fittiga personer som är rädda.
Dom tror dom är så tuffa som kan säga "Oh den där bruden vill jag sätta på". Jag är sjukt jävla less på dessa personer som varken känner personen eller vet hur svårt det faktiskt kan vara att va bög eller lespisk, jag själv vet inte men jag försöker se och finnas.
Så jag vill bara säga att alla falska fittor här i Umeå kan komma fram, hellre har man ärliga fiender än falska vänner.
Och jag skriver det här till en speciel kille med så underbart fin personlighet, jag vill visa min kärlek och min vänskap och få dig att se hur folk är idag och se vilka som är äkta och falska. För när jag är med dig ser jag vilka personer som är falska mot dig och som utnyttjar din snälla personlighet.
När jag ser dom personerna vill jag bara ställa dom mot vägen och få dom att erkänna hur falska dom faktiskt är. Och när jag ser och hör folk som inte känner dig går och pratar skit. Jag vill bara springa fram till idioterna och banka på dom så jävla hårt. Jag skulle lätt göra det men jag vet att det inte är värt det, våld är skönt men det är inte värt smärtan.
Många gånger har jag ställt personer mot vägen och frågat vad som är problemet med att någon är bög eller lespisk. Jag vill veta vad folk ser och känner, många går efter grupp trycket och fuck vad jag är less på den här skiten. Gå efter ditt hjärta om du har något annars kan ni bara fara åt helvete.

Anders Lindh du ska veta att jag kommer finnas här vid din sida om det är något så snälla tveka aldrig att säga till om det är någon som jävlas med dig. För allt jag vill är att du ska må bra och vara lycklig ha en pojkvän som älskar dig och att du har äkta vänner som älskar dig för den du är. För det förtjänar du och jag kommer stå vid din sida och ta i mot dig då dina vingar är svaga. Du är en ängel och det vet du, så glöm för fan inte bort det nu.
Hur långt bort jag än kommer va så kommer jag alltid stå bakom dig och ta emot dig.
Ge aldrig upp och se inte tillbaka på det som hänt utan se framåt, se igenom dom falska fittorna som kollar snett, dom är inte värd dig. Se dom äkta och ge dom det rätta resten kan du ge smärta.


Det här är ord från mitt hjärta, jag älskar dig min vän!

I'dont care so fuck off

Jävla töntar man bor med "Sänk basen". Vafan är det ens värt att lyssna på musik utan bas, nej då kan man gå och slänga sig i väggen fuck this. Ska det va ett sånt jävla stort problem så får man väll fucka allt men kom inte och klaga för låter det här fortfarande så säger jag bara fuck off i dont care.
Har basen i sängen inte ens på halva, om dom klagar nu kommer jag kasta skiten i huvudet på dom!
Är så förbannat less, mamma snälla får jag spela musik som jag vill...?
"Smoke some weed" den är tung bas så walla man feel that boooom!!!!!!!!!!!!!!

You can't take me down

Igår efter att Jimmy kommit hem igen och jag kunde fara så for jag till Tobbe och såg på en svensk serier rätt så bra faktiskt. Kom hem halv ett typ för jag trodde det gick en buss 23:55 men ne, så fick sitta och vänta ett bra tag där på vasaplan. Men nu vet jag då det till nästa gång, fyfan vad det var kallt.
Idag vet jag inet vad jag ska göra faktiskt har duschat och ätit lunch kanske blir att hitta på något med någon. Annars kommer jag bara ligga här och ha tråkigt, så hör av er om ni vill ses.
Sötnosar<3

Jimmy

Ligger i Jimmys soffa och tar det lugnt, Ellie sover och jag tjockar i mig godis och typ 2 liter coola. Har fan en 60tumms som data skärm och det är apel med så det är fett jävla awesome. Är typ endå trött ska kanske se en film och sova. Just nu lyssnar jag på musik från Jimmys spotify.

Anders

Hejsan!
Nu sitter jag hemma hos Anders han håller på fixa sig inför sin kväll på five så jag hjälper han lite. Vi ska snart fara tillbaka till stan och sen halv sju far jag till Jimmy och är barnvakt åt Ellie. Så ska sova hos han, det blir mysigt att gosa med fasters lilla älskling.
Puss!<3

Soft

Hejsan, förlåt för att jag varit dålig på att blogga. Har inte haft någon ork till det även fast jag för det mesta bara sitter hemma och spelar facebook spel men ja. Nu är jag hemma hos Tobbe helt själv inte ens han är här. Han skulle på något möte kommer snart tillbaka, jag och pappa ska fara och äta lunch tillsammans idag också.
Så nu vet ni hur min dag ser ut, ska försöka blogga mer.
Saknar dig mest av allt här i världen. Btw. Azze har färgat mitt hår så jag har typ den blå svarta färgen som på bilden här.
RSS 2.0